På Skeviks Gård anordnas en hel del tränings- och hälsocamps i samarbete med många välkända och välmeriterade hälso- och livsstilscoacher, som är öppna för vem som helst att boka.

Håll utkik på vår facebooksida www.facebook.se/skeviksgard, eller här på vår hemsida under fliken Just Nu, så finner du information om de nästkommande campsen hos oss.

Här nedan läser du om några av de camps som är återkommande hos oss.

 

 • I am Ready

  I am Ready är ett campkoncept som drivs av den välrenomerade och välkände hälsocoachen Mårten Nylén. I am Ready driver tre olika camps som samtliga äger rum på hos oss på Skeviks Gård.

  I Am Ready Camp

  Är ett 3-veckors camp där fokus ligger på deltagare som vill förändra sin livsstil. Du bor under tre veckor på Skeviks Gård och varje dag får du flera olika träningspass med Mårten Nylén och hans team.

  Förutom bra träning får du föreläsningar om hur man tränar rätt – äter rätt och ”lever rätt” för att må bra. Personlig coaching ingår samt såklart riktigt bra och nyttig mat som kockarna på Skeviks Gård tillreder speciellt för campets gäster som skall passa den individuelle för just dennes hälsa.

  Ett av målen med campet är att du efteråt skall få energi till en livsstilsförändring. Du kommer vara starkare, friskare och troligen också väga mindre. En riktigt bra start på ditt nya liv.

   

  I Am Ready Fitness

  Detta är möjligheten ditt aktiva jag har sett fram emot. Mårten Nylén & Team I Am Ready har tillsammans med några av Sveriges främsta atleter inom olika grenar, satt samman ett träningscamp för dig som är aktiv men vill ha hjälp för att ta dina resultat till nya höjder.

  I Am Ready Fitness är ett tufft träningscamp för dig som vill träna hårt och testa nya träningsformer. Varje dag tränar man i en ny sport och träningsform där det krävs att du har en god grundläggande fysik.

  Under en vecka får du besöka Skeviks Gård på Värmdö tillsammans med Mårten Nylén och Team I Am Ready, där det förutom hårdträning bjuds på fantastisk mat, föreläsning och Workshop för att ta dig till nästa nivå med nya målsättningar.

  Anta utmaningen och se fram emot ett träningscamp där du får träna med de bästa, på en hög och tuff nivå. Detta är ett camp olikt alla andra där du får pröva dina gränser, till det yttersta.

   

  I Am Ready Weekend

  Känner du att du har fastnat i vardagen, att du behöver komma bort från dåliga vanor för att kunna skapa nya och positiva? Då är I Am Ready Weekend definitivt något för dig.

  Under en helg får du besöka Skeviks Gård på Värmdö tillsammans med Mårten Nylén och Team I Am Ready. Där bjuds det på roliga och effektiva träningspass, god vällagad mat, föreläsning samt workshop i fantastisk miljö.

  Detta är den perfekta möjligheten att få igång din inspiration och träning för att ta nästa steg mot en aktivare och mer hälsosam livsstil.

  Läs mer om I am Ready Camps

 • Glad & Stark

  Alexandra Nygren driver företaget PT by Alexandra som anordnar uteträningsgrupper, föreläser samt anordnar hälsoresor och camps.

  Några ledord som är genomgående för Alexandras holistiska synsätt på hälsa är: ren mat, rolig träning, tid för återhämtning och där stor vikt läggs på att älska sig själv och att må bra. Inga konstigheter, inga snabba dieter, bara sunt förnuft! Alexandra är nischad mot uteträning samt specialiserad inom funktionell träning och cirkelträning.

  Hos oss på Skeviks Gård arrangerar hon Må-bra helger fyllda med träning, föreläsningar och god och hälsosam mat. Oavsett tidigare träningsbakgrund är det här helgen för dig, med fokus på glädje, omtanke och att trivas.

  Genomgående för helgen är hur vi kan må bra inifrån och ut och ta hand om oss själva. I dagens samhälle med stress och krav utifrån vill vi genom föreläsningar och samtal ge vägledning till att hitta tillbaka till den inre kompassen. Vår förhoppning är att du under helgen kommer att reflektera över vad just du behöver för att må bra och få med dig många minnesvärda ögonblick och möten.

  Förutom härlig gemenskap, rolig träning och spännande föreläsningar får du också med dig en trevlig goodiebag hem.

  Läs mer om Glad & Stark

 • Nutrition Camp

  Nutrition Camp drivs av Paulúns Näringscenter i sambarbete med några av Sveriges främsta föreläsare inom kost och hälsa.

  Nutrition Camp har varit på Skeviks Gård två gånger hittills för en inspirerande helg. Under helgen får du föreläsningar, träningspass, boende, mat och en välfylld goodiebag.

  Läs mer om Nutrition Camp

 • Plus PT

  PlusPT är ett unikt träningskoncept som drivs av Elisabet Pärsdotter Westman som har flera års utbildning inom träning och träningsupplägg för såväl den elitaktiva som för nybörjaren.Naturen ger kraft och energi som gör att träningen får en extra skjuts och en ny dimension.

  PlusPT utnyttjar huvudsakligen den egna kroppen som redskap. PlusPT arrangerar morgonträning och olika träningsevents på Skeviks Gård.

  Håll utkik på vår hemsida, facebook eller kontakta oss eller PlusPT.

  Läs mer om PlusPT härERBJUDANDE/KAMPANJ

HOTELL BLÅ BLOM

Konferera i skärgården i höst och vinter!

Välj och konferera på Hotell Blå Blom i höst och vinter. Njut av vår lugna atmosfär med färskt nybryggt kaffe och hemlagad mat på vackert Blå Blom-porslin. Alldeles utanför dörren väntar anrika Gustavsbergs Hamn, som andas en fantastisk kulturhistoria med vackra byggnader och härliga höst- och vinterfärger. Helpensionspaket från 1795:-/pers *

*Priset avser ett dygns helpension inklusive för- och eftermiddagskaffe, konferenslunch och 3-rätters middag och logi i delat dubbelrum. För enkelrum tillkommer 200:-/pers.

ERBJUDANDE: 50% RABATT PÅ VÅRA KONFERENSLOKALER

Under perioden 1 oktober 2012 – 31 mars 2013 erbjuder vi 50% på alla våra konferenslokaler. Erbjudandet gäller endast nybokningar gjorda efter 1 september 2012.

För bokning

Tel: 08-574 112 60

Mail: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

SKEVIKS GÅRD

Konferera i skärgården i höst och vinter!

Välj och konferera på Skeviks Gård i höst och vinter. Njut av härlig natur och mysig atmosfär med sprakande brasor, färskt nybryggt kaffe och hemlagad mat. Utanför husen erbjuds en rofylld skärgårdsmiljö med vackra höst- och vinterfärger. Helpensionspaket från 1995:-/pers *

*Priset avser ett dygns helpension inklusive för- och eftermiddagskaffe, konferenslunch och 3-rätters middag och logi i delat dubbelrum. För enkelrum tillkommer 200:-/pers.

ERBJUDANDE: 50% RABATT PÅ KONFERENSLOKALER

Under perioden 1 oktober 2012 – 31 mars 2013 erbjuder vi 50% på alla våra konferenslokaler. Erbjudandet gäller endast nybokningar gjorda efter 1 september 2012.

För bokning

Tel: 08-570 387 00

Mail: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.