< Nyheter

MTB på Skeviks Gård

Skeviks Gård ligger mitt i ett område med fantastiska möjligheter till bra mtb-cykling oavsett om man vill ta en lugn fikatur, träna för cykelvasan eller köra tuffa tekniska stigar uppför och nedför. Naturen är omväxlande och erbjuder cykling i klassisk skärgårdsmiljö, tät skog, öppna fält, ängar och berg, ofta med fina utsikter över hav och sjöar.

Från Skeviks Gård utgår ett flertal olika rundor med olika längd och svårighetsgrad som presenteras här nedan/under respektive flik. Svårighetsgradering från mycket lätt till svår utifrån dom olika rundorna är loggade av lokala mtb-cyklister på Värmdö och finns också att hitta på https://www.strava.com/ eller Stravas app. Logga in eller skaffa ett konto och sök efter ”Athlete” Skeviks Gård under fliken ”Explore”.

För navigering – ladda ner gpx-filen för respektive runda och ladda in i cykeldator eller smartphone med navigationsapp, till exempel BikeGPX https://bikegpx.com/ som funkar både med iOS och Android. För personlig guidning av någon av rundorna eller andra alternativ och tips, kontakta gärna Cycleday Värmdö https://www.facebook.com/Cycleday/

Läs mer