Inför din vistelse

Vi ser fram emot att få välkomna dig som gäst och vill berätta lite om vad vi har att erbjuda. Vi lovar att göra vårt allra bästa för att allt skall fungera till din belåtenhet och hoppas att du kommer att trivas hos oss.

Reception, matsalar, bar och sällskapsrum ligger i huvudbyggnaden. Receptionen är normalt bemannad vardagar kl 07.00-20.00 och frukost serveras vardagar mellan kl 07.00-08.30, på helger enligt överenskommelse.

Hotellrummen ligger i tre flyglar samt sju små fristående hus. Samtliga rum har dusch, hårfön, TV, skrivbord och Wi-Fi (ej i de sju fristående husen). I huvudbyggnaden finns en internetansluten gästdator med skrivare som du kan nyttja kostnadsfritt.

Som gäst hos oss har du tillgång till vår bastu och badplats vid Skeviken, ta gärna med badkläder! Vi lånar även ut våra kanoter och kajaker för den som vill bege sig ut på en tur. Det finns en 2 km lång snitslad slinga för promenader och jogging. Har du med dig bil är det bara 4 km till Gustavsbergs Centrum med bl.a. sitt porslinsbruk.

Vi hjälper dig gärna med att boka transport. Vi har etablerat samarbete med seriösa bolag och erbjuder fasta priser till och från Stockholms central, Bromma Flygplats samt Arlanda.

Har du andra frågor som rör din vistelse är det bara att kontakta oss genom att mejla Skeviks Gård eller ring, 08-570 387 00.

Vi ser fram emot att få välkomna dig som gäst hos oss!

Välkomstbrev
Welcome to Blå Blom

Boka rum eller paket här

DJUR
ODLINGAR
TRÄNING & HÄLSA
MILJÖ & HÅLLBARHET
HISTORIA