KOCKAR SÖKES

Vi gör oss nu redo för att välkomna och möta gäster av alla dess slag varje dag. Under Pandemin har vi på Skeviks Gård och Hotell Blå Blom utvecklat vårt utbud med bland annat helt ny spa-avdelning, utbyggnad av entré/reception, lounge och ny serveringsyta samt nyrenoverade rum.

Vi har också passat på att skapat nya restaurangprodukter både på Skevik och Blå Blom som även under Pandemin haft en bra efterfrågan som vi också tror kommer öka.

Därför satsar vi också stort på att ta in fler hungriga talanger och medarbetare som vill vara med och både ta hand om våra gäster denna sommar, och erfarna och duktiga personer som vill vara med och utveckla vårt utbud och våra produkter framåt.

Vi söker därför nu:

 

KOCKAR

Vi söker flera KOCKAR

Vi söker dig som älskar att laga god mat på riktiga råvaror från grunden. Du skall vara en teamplayer och klara av att göra det där lilla extra i köket både för gästerna och även dina kollegor. Du skall ha god erfarenhet av arbetet och ha arbetat som kock i flera år.

Du kommer jobba på schema både morgon-, dag- och kvällspass 4-6 dagar i veckan.

Du kommer ibland arbeta på Hotell Blå Blom och ibland på Skeviks Gård.

Vi kan erbjuda tjänstgöringsgrader mellan på 75-100% beroende lite på vad som passar just dig. Språkkunskaper i Svenska & Engelska i tal och skrift är ett krav liksom även eget körkort B.

Tillträde: snarast

Ansök snarast på jobb@skevik.se. Märk din ansökan med ”Kock Säsong” i ämnes-raden.
Ansökningsförfarandet och rekrytering sker löpande tills vi fyllt alla platser.

För frågor, ta även kontakt med vår platschef Sofia på mail sofia.rosengren@skevik.se

TILLBAKA TILL JOBBA HOS OSS