< Helpension

Dagkonferens

Detta ingår vid bokning av en dagkonferens hos oss:

Förmiddagskaffe med hembakat
Vi serverar en fin fikabuffé i vår matsal som till exempel innehåller både något klassisk hembakat tillsammans med lite nyttigare alternativ såsom frukt, frön och nötter. Om ni börjar er konferensvistelse hos oss före klockan 10.00, så serveras istället en god macka eller en mackbuffé istället för den hembakade ”bullen”. Fikabuffén står uppdukad under en hel timme på förmiddagen, vilket gör att ni inte behöver känna någon stress i att vara på plats en viss tid för att inte missa ert fika något.

Konferenslunch med en härlig grönsaksbuffé
Vår lunch serveras vanligtvis på vår buffé i restaurangen, där ni själv väljer på en varmrätt, en färgrik och vacker grönsaksbuffé samt som oftast även dagens goda soppa eller en god hemlagad paj. Hembakat bröd med smör och ost samt lättöl och vatten finns också såklart. Ni avrundar måltiden med en god kopp kaffe eller the med någon god passande söt munsbit till.

Eftermiddagskaffe med hembakat och nyttigheter
Vi serverar en fin fikabuffé i vår matsal som till exempel innehåller både något klassisk hembakat tillsammans med lite nyttigare alternativ såsom frukt, smoothies, frön och nötter. Fikabuffén står uppdukad under en hel timme på eftermiddagen, vilket gör att ni inte behöver känna någon stress i att vara på plats en viss tid för att inte missa ert fika något.

Vanliga tillägg på en dagskonferens:

3-rättes middag
Här avnjuter du en välkomponerad meny av vår köksmästare som består av förrätt, varmrätt och dessert. Menyn komponeras så gott det går utefter säsongens råvaror som i första hand kommer från vår egen gård eller närliggande gårdar. Till maten har vår hovmästare alltid ett bra och passande förslag på vin eller annan dryck. Du kan också beställa ett passande vinpaket.

Aktivitet
Att röra på sig eller göra något teambuildande utanför möteslokalen brukar alltid vara uppskattat för att svetsa samman teamet och höja resultatet på både konferensen och långsiktigt i företaget. Vi erbjuder massor av olika aktiviteter som du kan läsa om här>>>

Läs mer

Fakta Dagkonferens

– Förmiddagsfika
– Lunch
– Eftermiddagsfika
– Konferenslokal

Tillägg
– 3-rätters middag
– Aktivitet

Boka rum eller paket här