Upplev Skevik på något av våra retreats vi arrangerar i samarbete med våra proffsiga samarbetspartners.

Följ med på något retreat eller camps som vi samarrangerar tillsammans med proffsiga partners. På Skeviks Gård arrangerar vi både yoga-retreats, träningscamps, musikretreats och konstnärsskolor. Detta gör vi med tillsammans med duktiga samarbetspartners som är proffs på just sina saker. Gemensamt för våra retreats är att du får njuta av Skeviks goda mat, alla våra faciliteter och våra vackra och lugna omgivningar. Dessutom ges du såklart chansen att träffa nya människor med gemensamt intresse.

De allra flesta camps vi har är inriktat just för dig som kanske aldrig provat, är nybörjare eller hållit på ett tag. Allt är anpassat – just för dig.

Vi erbjuder flera olika retreats och camps under utvalda helger och dagar under året, som du kan läsa mer om här nedan:

Klicka på rutorna nedan för att läsa mer om våra Retreat & Camps eller om du vill boka:

Boka rum eller paket här

#HELGRETREAT med Yoga
1-3 Okt

Varmt välkommen till en helgkurs i yoga – fri från prestationer. Yogaklasserna är lugna och inkännande och passar alla.  Vi möter dig där du är. Vi bryr oss inte om var du kommer ifrån eller vart du ska, vi bryr oss om var du är just nu.

#HÖSTYOGA RETREAT
15-17 Okt

Temat på detta retreat är metall i balans.
Balansgången mellan att ta in andetaget/prana,
låta oss processa, ta till oss, kultivera
och fördela livets flöde för att i balans lämna ifrån oss.

WEEKEND
&
SEMESTER

Klicka här för att komma till alla våra weekend- & semesterpaket som vi erbjuder året runt – helger, lov, högtidsdagar och vardagar!