Relax & Spa

Vår Relax- & Spaavdelning, belägen nere vid vattnet, erbjuder en lugn och avkopplande atmosfär med njutfull utsikt över Skeviken. Här badar du bastu, varma badtunnor eller tar dig ett dopp i havet. Om isen ligger öppnas en isvak upp för kallbad. Mellan baden kopplar du av i Vinterträdgården eller i Strandkanten Relax.

Här erbjuds också ett mindre inomhusgym med fria vikter och träningsmaskiner för den som vill vara lite aktiv innan avkopplingen.

I vår relax dukas det upp frukt, te och vatten som ingår.  Vill du ha något kallt från baren, kanske ett glas kallt bubbel eller en god öl – så kan detta beställas extra.

Har du bokat något av våra paket, så ingår som oftast entré till vår Relax & Spaavdelning – om inte så bokas det som extra tillval.

DAGSPA
Vill du besöka vår Relax- och Spaavdelning över dagen går det bra om man förbokar detta innan.

Entré 275:-
(i entré avgiften ingår hyra av badrock, bad/bastu-handduk och badtofflor. Väl inne i relaxen finns tillgång frukt, te och vatten.

OBS! Vid vissa dagar och tider kan avdelningen vara helt stängt för daggäster, då utrymmet prioriteras för våra hotellgäster. Fråga oss så får du veta. 

Från 1 augusti kommer vi kunna erbjuda SPA behandlingar, vilka kommer kunna bokas HÄR

Känn lugnet och värmen i våra sköna badtunnor som normalt sett håller en temperatur på mellan 38-40 grader.

Vår duschhink är härlig och avkylande efter en varm bastu eller ett varmt bad. Å utsikten… ja, den är lika härlig.

Utomhus med vår vackra utsikt kan du njuta av både varm och kall dusch – före och efter bad i havet och i våra badtunnor. Kanske bara gå ut och ta en svalkande dusch efter bastun.

Vi erbjuder två stora traditionella våtbastu med utsikt över Skeviken.

Vår utomhuslounge är fridfull och härlig med sköna fåtöljer, liggstolar… ett härligt häng får du här med ditt sällskap.

Oavsett tid på året, så erbjuds du ett uppfriskande dopp i havet. Under sommaren uppnår temperaturen i Skeviken ofta över 19 grader. Besöker du oss på vintern sågar vi upp en isvak.

Vinterträdgården är en plats för avkoppling. Här svalkar du av efter bast och bad och njuter av den härliga atmosfären och utsikten.

Strandkanten Relax är en lounge för avkoppling. Här står också uppdukat frukt, te och vatten.

Vårt gym ligger i ett eget litet Härbre. Gymmet erbjuder i två plan olika träningsmaskiner på övervåningen samt fria vikter och redskap på undervåningen.

Boka rum eller paket här