Loading...

Här på Skeviks Gård arrangerar vi egna aktiviteter för dig och din grupp där du får ta del av och lära dig mer om vad som händer på gården där vi odlar egna grönsaker, rotfrukter, örter, bär och frukter. Här har vi även egna grisar, hönor och bin som vi sköter om och stolt berättar mer om.

Läs mer om våra aktiviter nedan.

Tillsammans med vår ansvarige i grönsakslandet får ni dels en presentation vad vi odlar och hur det odlas.

Ni är med och skördar några saker som ni sedan ute i naturen får tvätta och mixa ner till en god energirik dryck – färskare & nyttigare än så kan det inte bli.

Aktiviteten passar bäst i samband med ert för- eller eftermiddagsfika då detta serveras i trädgårdslandet tillsammans med en god grönsaksdryck ni tillsammans mixar ihop.

Pris: Begär offert
Min/max pers: 6/20
Tidsåtgång: 1 timme

Inte långt ifrån Skeviks Gård ligger Rindö, där Ostmakeriet ligger och tillverkar närproducerade ostar.

Under denna aktivitet njuter vi av 5 olika sorter tillsammans med olika härliga tillbehör, såsom en god fröig filmjölkslimpa, fantastiska marmelader och hembakat knäcke samt frukter. Ni får också till detta smaka en god mousserande äppelmust.

Under tiden ni njuter av det goda berättar Anna från Ostmakeriet lite om ostarnas historia och deras olika ystningar och lagring. Tips och råd vid servering och mer passande drycker samt tillbehör.

Pris: Begär offert
Min/Max pers: 8/36
Tidsåtgång: 1,5 timme

logga.ostmakeriet

LÄS MER HÄR

Gott te är en smaksak – upptäck det under en teprovning! En spännande och lite annorlunda aktivitet. Dofta och smaka på olika tesorter, lyssna på dess historia och kultur.

Pris: Begär offert
Tidsåtgång: 1-1,5 tim

Boka rum eller paket här