Vi kan erbjuda många platser för era måltider där den mest traditionella platsen är vår matsal och den mest kreativa platsen är någonstans ute i det fria. Här kan du få lite inspiration till vad som passar just er.

I normala fall placeras alla våra gäster i vår matsal eller i någon av våra separéer utefter vad vi tycker passar er grupp, men har du önskemål om specifik plats, så ta kontakt med oss i god tid före er ankomst.

Här kan man sitta upp till 100 gäster, där man också har fin utsikt både över Skeviken åt ett av hållen och bra insikt in i vårt öppna fina kök, där kockarna förbereder och arbetar med just er måltid. Restaurangen har en vacker öppen spis som kalla perioder värmer och sprakar mysigt.

Här sitter man antingen på runda bord eller korta eller längre långbord. Vår matsal renoverades tillsammans med vårt kök sommaren 2015.

Naturen är nästan oändlig på Skeviks Gård. Vi kan erbjuda en massa platser för en god måltid, ett fika eller t ex en fördrink ute i naturen.

Mest populärt är våra ytor kring vattnet och vår brygga, men man kan också duka upp uppe på berget med utsikt över hela Skärgården eller varför inte i trädgårdslandet när det grönskar som mest.

Även ängar, skog och berghällar finns att tillgå för att inta mat och dryck. Kanske tillsammans med en kock som grillar vid sidan av er.

I vår lilla bar kan du beställa allt från vin, öl, drinkar, alkoholfritt och snacks både före och efter er middag.

Häng i baren eller slå dig ner i vår lounge i baren eller Änglarummet. Under sommarhalvåret kan du sätta dig på vår lilla terrass utanför baren eller den stora terrassen med utsikt över Skeviken och njuta av din dricka.

Här sitter du ute i det fria på vår stora uteterrass med utsikt över Skeviken och vår gård.

Under sommarhalvåret kan man sitta här för både lunch, middag eller sitt pauskaffe. Här har vi plats för ca 60 personer.

Änglarummet är en plats för mindre sällskap som normalt sett används som barlounge, men som vi speciella tillfällen dukas upp för mindre sällskap som behöver eller vill sitta avskilt. Här kan man sitta upp till 20 personer men det mest normala är ca 8 personer.

Här finns den mysiga brasan, fårskinnsstolar och även sköna fåtöljer att bre ut sig i efter måltiden.

I Paviljongen kan man sitta upp till 20 gäster med utsikt över stora delar av hela Skeviks Gård.Paviljongen är ett 8-kantigt litet rum med stora glaspartier runt om. Rummet ligger lite avskilt men med nära access till den stora matsalen.

I Paviljongen sitter man främst på runda mindre bord för 4-5 personer.

På Skevik har vi många lokaler som normalt är anpassade för möten eller andra evenemang. Men här går såklart att duka upp på olika sätt för att man skall kunna sitta avskilt eller om man vill pynta upp på något speciellt sätt.

Allt går och det är bara fantasin som sätter gränserna. Det viktigaste är dialogen, ni och oss emellan, i god tid före er ankomst. Även partytält finns att tillgå om man vill göra specialarrangemang.

Boka bord i restaurangen här

Boka rum eller paket här