SERVERINGSPERSONAL SÖKES

Vi gör oss nu redo för att välkomna och möta gäster av alla dess slag varje dag. Under Pandemin har vi på Skeviks Gård och Hotell Blå Blom utvecklat vårt utbud med bland annat helt ny spa-avdelning, utbyggnad av entré/reception, lounge och ny serveringsyta samt nyrenoverade rum.

Vi har också passat på att skapat nya restaurangprodukter både på Skevik och Blå Blom som även under Pandemin haft en bra efterfrågan som vi också tror kommer öka.

Därför satsar vi också stort på att ta in fler hungriga talanger och medarbetare som vill vara med och både ta hand om våra gäster denna sommar, och erfarna och duktiga personer som vill vara med och utveckla vårt utbud och våra produkter framåt.

Vi söker därför nu:

 

SERVERINGSPERSONAL

Vi söker flera SERVERINGSPERSONAL

Vi söker dig som älskar att möta gäster glad och pigg varje dag. Har förmåga att charma och modet att göra det lilla extra. För att söka så krävs erfarenhet av servis-arbetet sedan tidigare.  Förutom servering av mat- och dryck så innebär arbetet för- och efterarbete där möblering, städ och disk också ingår i arbetspassen.

Du kommer jobba på schema jobba både morgon, dag och kvällspass 4-6 dagar i veckan.

Du kommer ibland arbeta på Hotell Blå Blom och ibland på Skeviks Gård.

Vi kan erbjuda tjänstgöringsgrad på mellan 60-100% beroende lite på vad som passar just dig. Språkkunskaper i Svenska & Engelska i tal och skrift är ett krav.

Körkort B och tillgång till egen bil är önskvärt.

Tillträde: Snarast

Ansök snarast på jobb@skevik.se. Märk din ansökan med ”Serveringspersonal” i ämnes-raden.
Ansökningsförfarandet och rekrytering sker löpande tills vi fyllt alla platser.

För frågor om tjänsten kan också vår platschef kontaktas på sofia.rosengren@skevik.se

 

TILLBAKA TILL JOBBA HOS OSS