VI SÖKER NYA KOLLEGOR

Vi gör oss nu redo för att välkomna och möta gäster av alla dess slag varje dag. Under Pandemin har vi på Skeviks Gård utvecklat vårt utbud med bland annat helt ny spa-avdelning, nyrenoverade rum, nylagda tak med solceller…. och ännu mer är på gång.

Vi har också passat på att skapat nya restaurangprodukter som även under Pandemin haft en bra efterfrågan som vi också räknar med kommer öka.

Till sommaren ser vi även en ökad efterfrågan på semestersugna som skall njuta ännu mer av våra hotellfaciliteter och vi både tror och hoppas efterfrågan på grupp- och konferensmarknaden även tilltar till hösten.

Därför satsar vi också stort på att ta in fler hungriga talanger och medarbetare som vill vara med och både ta hand om våra gäster denna sommar, och erfarna och duktiga personer som vill vara med och utveckla vårt utbud och våra produkter framåt.

Fakta
Skeviks Gård drivs av hotelldriftbolaget Hotell Blå Blom AB, som också driver Hotell Blå Blom i Gustavsberg. När du är anställd eller har uppdrag hos oss så har de allra flesta tjänster pass på båda våra anläggningar. Vi är medlemmar i branschorganisationen Visita och därigenom erbjuder alltid schyssta villkor med kollektivavtal.

JUST NU SÖKER VI FÖLJANDE TJÄNSTER/PERSONER:

KOCKAR
SERVIS
STÄDARE