SPA CHEF SÖKES

Vi gör oss nu redo för att välkomna och möta gäster av alla dess slag varje dag. Under Pandemin har vi på Skeviks Gård utvecklat vårt utbud med bland annat helt ny spa-avdelning, renoverat hotellrum, lagt nya tak och installerat solceller. Vi har också passat på att skapat nya restaurangprodukter både på Skevik och vårt systerhotell Hotell Blå Blom som även under Pandemin haft en bra efterfrågan som vi också tror kommer öka. …& ännu mer utveckling och skapande är på gång på olika plan.

Till sommaren ser vi även en ökad efterfrågan på semestersugna som skall njuta ännu mer av våra hotellfaciliteter och vi både tror och hoppas efterfrågan på grupp- och konferensmarknaden även tilltar till hösten.

Därför satsar vi också stort på att ta in fler hungriga talanger och medarbetare som vill vara med och både ta hand om våra gäster denna sommar, och erfarna och duktiga personer som vill vara med och utveckla vårt utbud och våra produkter framåt.

Vi söker därför nu:

 

SPACHEF

Vi öppnar snart vårt SPA med flera behandlingsrum, olika SPA-bad, bastu, relaxytor inomhus och utomhus, upplevelseduschar, gym och andra härliga faciliteter i en fantastisk miljö precis vid vattnet.

Vi söker därför en SPA Chef som är med från början och tillsammans med oss i ledningen driver utvecklingen och utformningen både gällande koncept, utbud, service och interiör.

Som Spa Chef kommer du ansvara för vårt nya SPA och den löpande driften med fokus på nöjda gäster och medarbetare. Du har ansvar för att driva en lönsam verksamhet genom säljfokus och effektiv planering och bemanning. Du samverkar nära våra övriga avdelningar inom F&B, bokning, reception och städ.

Dina viktigaste uppgifter är att säkerställa att vårt spa är i drift med gäster alla dagar i veckan och att alla som besöker oss längtar tillbaka när de lämnar oss!

I grunden är du utbildad massageterapeut sedan många år och har själv drivit eller arbetat inom en eller flera SPA-anläggningar tidigare. Har du ytterligare strängar på din lyra som till exempel yoga- och/eller träningsinstruktör är det helt klart meriterande. Kanske är verksam som SPA Chef idag någonstans eller så är du bara galet driven och vill, samt har förmåga, att utvecklas i en ansvarsposition.

Du kommer ingå i företagets ledningsgrupp och rapporterar till vår Platschef.

Tjänsten är en heltidstjänst men kan också vara på ner till 75% om det hellre passar dig bättre.
Arbetstider varierar med helger, kvällar, dagtid och morgnar.

Ansök snarast på jobb@skevik.se. Märk din ansökan med ”Spachef” i ämnes-raden.

För frågor om detta skicka ett mail till vår VD, Ragnar Flink: ragnar.flink@skevik.se

 

TILLBAKA TILL JOBBA HOS OSS