SPA TERAPEUTER SÖKES

Vi gör oss nu redo för att välkomna och möta gäster av alla dess slag varje dag. Under Pandemin har vi på Skeviks Gård och Hotell Blå Blom utvecklat vårt utbud med bland annat helt ny spa-avdelning, utbyggnad av entré/reception, lounge och ny serveringsyta samt nyrenoverade rum.

Vi har också passat på att skapat nya restaurangprodukter både på Skevik och Blå Blom som även under Pandemin haft en bra efterfrågan som vi också tror kommer öka.

Till sommaren ser vi även en ökad efterfrågan på semestersugna som skall njuta ännu mer av våra hotellfaciliteter och vi både tror och hoppas efterfrågan på grupp- och konferensmarknaden även tilltar till hösten.

Därför satsar vi också stort på att ta in fler hungriga talanger och medarbetare som vill vara med och både ta hand om våra gäster denna sommar, och erfarna och duktiga personer som vill vara med och utveckla vårt utbud och våra produkter framåt.

Vi söker därför nu:

 

SPA TERAPEUTER

Vi söker nära samarbete med duktiga SPA TERAPEUTER, med erfarenheter på klassiska behandlingsformer, som vill vara med och både utveckla och driva vår nya SPA-avdelning på Skeviks Gård. Du är idag egen företagare med lång erfarenhet inom SPA-branschen och söker ytterligare timmar/uppdrag eller helt nya utmaningar.

Hör av dig till oss så berättar vi mer.

Ansök snarast på jobb@skevik.se. Märk din ansökan med ”Spa Terapeuter” i ämnes-raden.
Ansökningsförfarandet och rekrytering sker löpande tills vi fyllt alla platser.

För frågor om detta skicka ett mail till vår VD, Ragnar Flink: ragnar.flink@skevik.se

 

TILLBAKA TILL JOBBA HOS OSS