STÄDARE SÖKES

Vi gör oss nu redo för att välkomna och möta gäster av alla dess slag varje dag. Under Pandemin har vi på Skeviks Gård och Hotell Blå Blom utvecklat vårt utbud med bland annat helt ny spa-avdelning, utbyggnad av entré/reception, lounge och ny serveringsyta samt nyrenoverade rum.

Vi har också passat på att skapat nya restaurangprodukter både på Skevik och Blå Blom som även under Pandemin haft en bra efterfrågan som vi också tror kommer öka.

Till sommaren ser vi även en ökad efterfrågan på semestersugna som skall njuta ännu mer av våra hotellfaciliteter och vi både tror och hoppas efterfrågan på grupp- och konferensmarknaden även tilltar till hösten.

Därför satsar vi också stort på att ta in fler hungriga talanger och medarbetare som vill vara med och både ta hand om våra gäster denna sommar, och erfarna och duktiga personer som vill vara med och utveckla vårt utbud och våra produkter framåt.

Vi söker därför nu:

 

STÄDARE

Vi söker flera STÄDARE till sommarsäsongen, där stor chans finns till förlängning till hösten.

Vi söker dig som älskar att gneta på och är glad, stark och pigg. Meriterande är om du har erfarenhet sedan tidigare av hotell-städ men inget krav.

Som städare så städar du våra rum, lokaler och andra utrymmen. Du kommer jobba på schema både morgon och dagpass 4-6 dagar i veckan under perioden 1 juni-30 augusti. Meriterande är att du kan jobba så stor del av perioden som möjligt och njuta av din semester före och eller efter.

Du kommer ibland arbeta på Hotell Blå Blom och ibland på Skeviks Gård.

Tjänsterna är en säsongsanställning under perioden 1 juni-30 augusti med en tjänstgöringsgrad på 60-80% beroende lite på vad som passar just dig. Språkkunskaper i Svenska & Engelska i tal och skrift är ett krav.

Tillträde: 1 juni

Ansök snarast på jobb@skevik.se. Märk din ansökan med ”Städare” i ämnes-raden.
Ansökningsförfarandet och rekrytering sker löpande tills vi fyllt alla platser.

 

TILLBAKA TILL JOBBA HOS OSS