STÄDLEDARE SÖKES

Vi gör oss nu redo för att välkomna och möta gäster av alla dess slag varje dag. Under Pandemin har vi på Skeviks Gård och Hotell Blå Blom utvecklat vårt utbud med bland annat helt ny spa-avdelning, utbyggnad av entré/reception, lounge och ny serveringsyta samt nyrenoverade rum.

Vi har också passat på att skapat nya restaurangprodukter både på Skevik och Blå Blom som även under Pandemin haft en bra efterfrågan som vi också tror kommer öka.

Till sommaren ser vi även en ökad efterfrågan på semestersugna som skall njuta ännu mer av våra hotellfaciliteter och vi både tror och hoppas efterfrågan på grupp- och konferensmarknaden även tilltar till hösten.

Därför satsar vi också stort på att ta in fler hungriga talanger och medarbetare som vill vara med och både ta hand om våra gäster denna sommar, och erfarna och duktiga personer som vill vara med och utveckla vårt utbud och våra produkter framåt.

Vi söker därför nu:

 

STÄDLEDARE 

Vi söker en STÄDLEDARE med ambitioner att utveckla och utvecklas. Dina arbetsuppgifter är att planera och utföra städet i samråd med vår Platschef/Husfru. Vi ser det som meriterande att du haft liknande arbete sedan tidigare eller jobbat en tid med hotellstäd och vill vidare och utvecklas.

Tjänsten är främst stationerad på Skeviks Gård, men arbete kan även i vissa fall även schemaläggas på Hotell Blå Blom. Språkkunskaper i Svenska & Engelska i tal och skrift är ett krav.

Tjänsten är en tillsvidaretjänst med en tjänstgöringsgrad på mellan 75-100% beroende på vad som passar dig. Körkort och tillgång till bil är meriterande.

Tillträde snarast efter överenskommelse.

Ansök senast 25 april på jobb@skevik.se. Märk din ansökan med ”Städledare” i ämnes-raden.

 

TILLBAKA TILL JOBBA HOS OSS