Utehelg

Ett öppet specialevenemang för alla som är intresserade av Outdoor aktiviteter.

UTEHELG byter datum till 4-6 september 2020.

Helgen arrangeras av tidningen Utemagasinet i samarbete med Skeviks Gård och huvudsponsorn Outnorth. Under helgen kommer det finnas en rad olika Outdoor-aktiviteter med syfte att inspirera och aktivera. För deltagande av aktiviteter krävs ett aktivitetspass.

Du bor antingen i eget tält på anvisade platser eller bokar ett av våra olika hotellrum som finns på Skeviks Gård.

Måltider bokar du hos oss, köper direkt på plats eller lagar själv på ditt medhavda spritkök. Egen grill är ej tillåtet, men däremot har vi en tänd grill som är gratis att använda.

Vana utövare och branschfolk blandas med nybörjare och de som bara vill komma bort ett slag och upptäcka naturen och dess möjligheter.

Boka boende Utehelg
Utehelg info & biljetter

UTEHELG till 4–6 september 2020

Vi följer myndigheternas rekommendationer för vad som gäller evenemang och folksamlingar. Därav så flyttas datumet för Utemagasinets friluftsevenemang UTEHELG till 4–6 september 2020.

Vi vet inte hur läget kommer att se ut framöver men planerar för, och hoppas få träffa er i september på Skeviks Gård, Värmdö.

Skulle nya rekommendationer och regler komma att ändra våra planer så kommer vi meddela er detta så fort vi tar nya beslut angående UTEHELG.

Biljetter som redan är bokade flyttas automatiskt till det nya datumet 4–6 september om ni inte aktivt gör ett val att boka av dem.
Vill eller kan du inte komma på det nya datumet så mailar du event@egmont.se.
Ange namn, mailadress och telefonnummer och att du vill avboka dina biljetter så löser vi att du får dina pengar tillbaka. Det kan ta lite tid och vi hoppas ni har överseende för detta.

Vill du boka biljett till UTEHELG 4–6 september går det bra att göra det nu. Skulle eventet inte bli av pga. Covid-19 så garanterar vi att du får pengarna tillbaka för din biljett.

Har du bokat boende eller tältplats på Skeviks Gård?
Din bokning flyttas automatiskt till det nya datumet om du inte gör att aktivt val att avboka.
Vill du ändra eller avboka ditt boende kontakta Skeviks Gård via
bokning@skevik.se eller ring 08–57038700

Alla är välkomna!